Η VesselBot με νέα εταιρική ταυτότητα

Η ελληνική τεχνολογική εταιρεία VesselBοt, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της μέτρησης ανθρακικού αποτυπώματος – Πυλώνας 3, αλλάζει εταιρική ταυτότητα και site, και λανσάρει νέο μοντέρνο πρόσωπο.

Στο νέο λογότυπο αλλά και site της VesselBot, κυριαρχούν τα 2 βασικά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία: οι γραμμές, που υποδηλώνουν

τις «διαδρομές» που εκτελεί κάθε πλοίο, αεροπλάνο και φορτηγό για να μεταφέρει προϊόντα από τον ένα προορισμό στον άλλο, και τα χρώματα, το πράσινο της φύσης και το μπλε της θάλασσας και του ουρανού.

Η VesselBot μετρά ήδη 6 χρόνια λειτουργίας, με αντικείμενο τη μέτρηση του ανθρακικού αποτυπώματος (CO2 emissions Scope 3) που προκαλείται από τη μεταφορά φορτίων (τροφίμων/εμπορευμάτων/υλικών, κ.λπ.) από το ένα σημείο στον κόσμο σε άλλο, μέσω πλοίου, αεροπλάνου ή φορτηγού.

Οι πελάτες της VesselBot προέρχονται κυρίως από τις αγορές του FMCG (τρόφιμα, ρούχα, ηλεκτρικά είδη), του κλάδου της υγείας (φάρμακα & εξοπλισμός), του κατασκευαστικού κλάδου (μεταφορά βαρέων υλικών) καθώς και της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
VesselBot,