Η Alpha Bank για 5η χρονιά στο Bloomberg Gender-Equality Index

Η Alpha Bank, πιστή στη δέσμευσή της για την προώθηση των ίσων ευκαιριών και του σεβασμού της διαφορετικότητας στον εργασιακό χώρο και στο επιχειρείν, εντάχθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά στον διεθνή Δείκτη Ισότητας Φύλων Bloomberg Gender-Equality Index (GEI).

Η Alpha Bank ήταν η πρώτη,

όπως επισημαίνει, ελληνική τράπεζα που συμπεριλήφθηκε στον Δείκτη, και μία από τις 5 ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτόν, σε σύνολο 418 οργανισμών παγκοσμίως.

Η σταθερή παρουσία της Τράπεζας στον Δείκτη, επισφραγίζει την πρόοδο που έχει σημειώσει ο όμιλος στα θέματα Διαφορετικότητας, Ισότητας και Συμπερίληψης, με στόχο την ενίσχυση μίας εργασιακής κουλτούρας που προωθεί τη διαρκή ενδυνάμωση των εργαζομένων, τη μισθολογική ισότητα, τις ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης και την ισότιμη αξιολόγηση και επιβράβευση.

Η επικέντρωση της Alpha Bank στη γυναικεία ενδυνάμωση αντικατοπτρίζεται από το γεγονός ότι, το 2022, το ποσοστό αντιπροσώπευσης των γυναικών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας ξεπέρασε το 30%.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Alpha Bank,Bloomberg Gender-Equality Index