Νέος Global CEO στη UM

Τη θέση του Global CEO στη UM αναλαμβάνει ο Sasha Savic. Ο Savic έρχεται από την EssenceMediacom US, όπου κατείχε τη θέση του Global Chief Innovation Officer. Διετέλεσε CEO της Mediacom US για σχεδόν μια δεκαετία, κατά τη διάρκεια της οποίας ο οργανισμός κατέγραψε εννέα χρόνια συνεχόμενης ανάπτυξης ενώ προήχθη στον

παγκόσμιο ρόλο του τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Savic θα αναφέρεται στη CEO της IPG Mediabrands, Eileen Kiernan, η οποία κατείχε τη θέση της Global CEO στη UM μέχρι την προαγωγή της σε CEO της IPG Mediabrands τον περασμένο Ιούλιο. Η Kiernan δήλωσε ότι η αποτελεσματικότητα του Savic στην οικοδόμηση μιας συμπεριληπτικής και συνεκτικής εργασιακής κουλτούρας τον έκανε ιδανικό υποψήφιο για τον ρόλο.

Πριν από τη θητεία του στη Mediacom, ο Savic κατείχε ανώτατους ηγετικούς ρόλους στη Havas Media Group North America, όπου διατέλεσε CEO, και στη Starcom Mediavest, όπου, μεταξύ άλλων, ήταν Executive Vice-President. Νωρίτερα στην καριέρα του, ανέλαβε ρόλους σε επίπεδο Director στη McCann Erickson New York και στη UM, δουλεύοντας με πελάτες όπως οι Procter & Gamble, Microsoft, Intel και Mastercard.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέος Global CEO,neos Global CEO