Η Black Friday 2022 έρχεται στο Skroutz

Το Skroutz συγκεντρώνει όλες τις Black Friday και Cyber Monday προσφορές από χιλιάδες καταστήματα σε μία μόνο σελίδα. Φέτος, οι προσφορές της Black Friday

θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, ενώ τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου ακολουθεί η Cyber Monday. Η σημασία του θεσμού της Black Friday που έχει αγαπηθεί από τους Έλληνες καταναλωτές τα τελευταία χρόνια, αντικατοπτρίζεται στον όγκο των παραγγελιών που κατά την ίδια περίοδο πέρυσι ξεπέρασε τις 650.000 στην πλατφόρμα του Skroutz.

Το Skroutz δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παρακολουθούν τις εκπτώσεις για σχεδόν όλες τις κατηγορίες προϊόντων, όπως κινητά, laptops, tablets, τηλεοράσεις, ρούχα, παπούτσια, ρολόγια και έπιπλα, όλες συγκεντρωμένες στην ειδικά διαμορφωμένη Black Friday σελίδα του Skroutz.

Επιπλέον, οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους εργαλεία όπως η προσθήκη στα «Αγαπημένα» των προϊόντων που επιθυμούν, όπου μπορούν να ενημερωθούν για ενδεχόμενη πτώση τιμής αυτών, ενώ με το εργαλείο εξέλιξης τιμής μπορούν να δουν αν όντως εκμεταλλεύονται την καλύτερη δυνατή προσφορά. Οι συνδρομητές του Skroutz Plus έχουν στη διάθεσή τους πλεονεκτήματα και οφέλη και κατά την περίοδο των Black Friday και Cyber Monday.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Black Friday 2022,Skroutz