Παγκόσμια επικεφαλής programmatic και in-housing στο OMG

Την Global Head of Programmatic της Mediacom, Clare Ritchie, επέλεξε το Omnicom Media Group (OMG) για τον ρόλο της Global Senior Vice-President of Programmatic & In-housing. Από τη νέα της θέση, η Ritchie θα αναλάβει την εποπτεία του programmatic media

offering του OMG παγκοσμίως, καθώς και τη διεύρυνση της συνεργασίας με τους πελάτες που επιλέγουν in-house media operations.

Η Ritchie τίθεται επικεφαλής μιας ομάδας η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, στοχεύει στην ενίσχυση της λογοδοσίας και της διαφάνειας στο programmatic trading.
Ο όμιλος σχολίασε ότι ο διττός ρόλος της αποτυπώνει τη σημασία του programmatic trading για τους πελάτες, καθώς όλο και περισσότεροι εξ αυτών επιλέγουν το in-housing ή υβριδικά μοντέλα συνεργασίας με τα agencies.

«Η Clare κομίζει αποδεδειγμένη εμπειρία στην παγκόσμια ανάπτυξη του programmatic, τόσο από την πλευρά του agency όσο και του πωλητή, καθώς και μια φρέσκια οπτική στην προσέγγισή μας για το engagement των πελατών μας», δήλωσε ο Chief Digital Operations Officer του OMG, Matt Simpson. Η Ritchie, η οποία θα αναφέρεται στον Simpson, σημείωσε: «Το OMG αντιλαμβάνεται ότι ο συνδυασμός αυτής της ικανότητας με ευελιξία αποτελεί το μοντέλο του μέλλοντος».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παγκόσμια, -housing, OMG,pagkosmia, -housing, OMG