Η TheFutureCats στο «Metaverse Masterclass» του Project Future

Η TheFutureCats συμμετέχει στο Project Future της Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με το ReGeneration, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. To πρόγραμμα αποσκοπεί στη στήριξη και την ενδυνάμωση της γνώσης των νέων που θέλουν να κάνουν το επόμενο άλμα. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μία από τις διαθέσιμες εξειδικεύσεις και να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση online

από κάθε μέρος της Ελλάδας.

Στο «Metaverse Masterclass» θα συμμετέχει και φέτος ο Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist & CIO, TheFutureCats. Θα διεξαχθεί μέσα στο metaverse και συγκεκριμένα στην πλατφόρμα spatial.io όπου έχει δημιουργηθεί ένα custom αμφιθεατρικό περιβάλλον χωρητικότητας 300 ατόμων. Εκεί, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν το δικό τους avatar και θα παρακολουθήσουν το event είτε μέσω του υπολογιστή τους είτε από το κινητό τους ή ακόμη και με τη δική τους oculus quest συσκευή VR, εάν διαθέτουν.

Το «Metaverse Masterclass» ανήκει στον εκπαιδευτικό πυλώνα Digital Marketing & E-commerce Young Practitioners και έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες αυτόν τον πρωτοποριακό κόσμο, αλλά και τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης σε νέα αναδυόμενα αντικείμενα. Παράλληλα, θα αποκτήσουν τις πρακτικές δεξιότητες λειτουργίας σε Web3.0 περιβάλλον. Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 11/11/2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα
TheFutureCats, Metaverse Masterclass,Project Future