Δύο νέα ηγετικά στελέχη στην OMD EMEA

Δύο νέες προσθήκες έγιναν στην ηγετική ομάδα της OMD EMEA. Η Alexandria Terriere αναλαμβάνει καθήκοντα Αgency Partner, ενώ η Cate Hardiman γίνεται Capability Partner για τη στρατηγική και τον προγραμματισμό, με άμεση ισχύ.

Η Terriere προέρχεται από τη Zenith UK, στην οποία εργαζόταν ως Client Partner. Πριν από τη Zenith, η Terriere εργάστηκε στη Maxus Global

και στην OMD UK, ως Comms Planning Director, από το 2011 έως το 2014. Η ίδια δήλωσε: «Ανυπομονώ να υποστηρίξω την επιχειρηματική ανάπτυξη των πελατών μας, την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ταλαντούχων ανθρώπων μας και τη δημιουργία των σωστών λύσεων για το agency μας».

Η Hardiman θα επιβλέπει εξειδικευμένες ομάδες και θα εργάζεται για τη δημιουργία εμπειριών σε καταναλωτές για τα brands των πελατών της OMD. Aναλαμβάνει τον νεοσύστατο ρόλο, προερχόμενη από την Carat UK, στην οποία ήταν Επικεφαλής Στρατηγικής. Αρχικά, εντάχθηκε στο agency Dentsu το 2015, ως Eπικεφαλής του τμήματος insights και data engagement, ενώ προηγουμένως, εργαζόταν για το δίκτυο Dentsu Aegis και τη Universal McCann. «Ανυπομονώ να επιλύσω προκλήσεις που θα διασφαλίσουν το μέλλον των πελατών μας και της επιχείρησής μας».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα