Νέα 360º καμπάνια από «Πάμε Στοίχημα» και The Newtons Laboratory

Το «Πάμε Στοίχημα» και η The Newtons Laboratory παρουσιάζουν τη νέα καμπάνια «Πάμε Στοίχημα…Εδώ Παίζουμε/ 3.000 Πρακτορεία». Πρόκειται για μια 360ο καμπάνια σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, social media, banner campaign, OOH και πρακτορεία.

Το concept της καμπάνιας αφορά στο γεγονός ότι τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ανά την Ελλάδα

έχουν δημιουργήσει «το μεγαλύτερο δίκτυο ομάδων από τους ίδιους τους παίκτες του», όπως επισημαίνεται, «που όλες έχουν μία κοινή αγάπη, το Πάμε Στοίχημα». Με περισσότερα από 3.000 πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, το Πάμε Στοίχημα έχει περισσότερες από 3.000 ομάδες.

Έτσι, στο πλαίσιο της καμπάνιας και για να αναδειχθούν όλες αυτές οι ομάδες, πραγματοποιήθηκαν φωτογραφίσεις σε διάφορα καταστήματα ΟΠΑΠ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με τον τρόπο που φωτογραφίζονται και οι κανονικές ομάδες. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ταινία παικτών και διασκέδασης από όλα τα πρακτορεία.

Έτσι, παρουσιάζονται οι ομάδες του under, του over, αυτές που λατρεύουν το ελληνικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και το λατινοαμερικανικό ποδόσφαιρο, αυτές που λατρεύουν το μπάσκετ, τους bet builders, των καθηγητών, της ομάδας κατά της βίας και του ρατσισμού, κ.ά. Την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ ανέλαβε η Stefi Productions, σε σκηνοθεσία Μπάμπη Μακρίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα