Σε ήχους 90’s η νέα καμπάνια Novibet και 4 Wise Monkeys

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα sportsbook καμπάνια της Novibet, η οποία καλωσορίζει τη νέα αθλητική σεζόν και εστιάζει «στην επιθυμία του φίλαθλου να απολαύσει την απόλυτη στοιχηματική εμπειρία».

Το δημιουργικό όχημα της νέας καμπάνιας, την οποία επιμελήθηκε η 4 Wise Monkeys, είναι το τραγούδι των 90’s, «Freed from desire», το οποίο πλέον έχει τους δικούς του ελληνικούς στίχους «για να εκφράσει ο κάθε αποδέκτης του μηνύματος τα δικά του

“θέλω”», όπως επισημαίνεται.

Η νέα ταινία διαδραματίζεται σε μια sports pub γεμάτη φιλάθλους. Μια ερώτηση είναι αρκετή για να αρχίσουν να τραγουδούν όλοι μαζί, εκφράζοντας αυτό που θέλουν από το αγαπημένο τους παιχνίδι. Χορεύουν σε «Freed from desire» ρυθμούς, λέγοντας ότι αυτό που αναζητούν είναι η μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας που τους προσφέρει η Novibet. Η καμπάνια θα «απλωθεί» 360ο σε παραδοσιακά ATL και Digital/ Social Μέσα.

Την παραγωγή του TVC ανέλαβε η TopCut Modiano, με σκηνοθέτη τον Γρηγόρη Ρέντη, ενώ την επιμέλεια του ήχου αλλά και τη διασκευή του γνωστού τραγουδιού «υπογράφει» η Yellowgroove.

Keywords
Τυχαία Θέματα
90’s, Novibet,4 Wise Monkeys