Η MediaMarkt «δίνει τη σκυτάλη» στα νέα καταστήματα Public + home

Μετά από 18 χρόνια πορείας στην Ελλάδα, η MediaMarkt δίνει τη σκυτάλη στα Public. Η στενή συνεργασία των δύο brands λιανικής έθεσε ισχυρές βάσεις για τη συνδημιουργία του concept «Public + home», ενός τύπου καταστήματος «που συνδυάζει τα καλύτερα από δύο συναρπαστικούς κόσμους».

Τα καταστήματα MediaMarkt σε Αττική, Θεσσαλονίκη,

Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο έχουν ήδη αναβαθμιστεί σε Public + home, ενσωματώνοντας την ποικιλία οικιακών συσκευών, τις προσφορές της MediaMarkt και τις στρατηγικές συμφωνίες με μάρκες όπως Miele, NEFF, Samsung, LG, Bosch, Siemens, Pitsos, Philips, Liebherr, Whirlpool κ.ά. Τα 13 καταστήματα Public + home διαθέτουν τεράστιους χώρους που φιλοξενούν όλη την γκάμα προϊόντων, με προτάσεις για όλη την οικογένεια, δυνατότητα στάθμευσης αλλά και εύκολη πρόσβαση δίπλα σε μεγάλες οδικές αρτηρίες.

Οι προσφορές των MediaMarkt σε οικιακές συσκευές και τηλεοράσεις θα είναι διαθέσιμες, πλέον, στα καταστήματα Public + home και στο Public.gr, ενώ το MediaMarkt.gr μεταφέρεται από 01/09 στο αναβαθμισμένο Public.gr.

Σημειώνεται πως τα καταστήματα Public + home απορροφούν πλήρως τους 530 ανθρώπους της MediaMarkt. O CEO της εταιρείας του Public Group, Ρόμπυ Μπουρλάς δήλωσε: «Η πλήρης απορρόφηση της MediaMarkt και η μετατροπή των καταστημάτων της σε “Public + home” είναι ιστορική στιγμή για το εγχώριο λιανεμπόριο. Είμαστε περήφανοι που όχι μόνο ενσωματώσουμε το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών Media Markt στα Public, αλλά κυρίως των ανθρώπων της, που έχουν υψηλή τεχνογνωσία και αγάπη για τον πελάτη. Τα νέα μας καταστήματα φέρνουν ένα ασύγκριτο συνδυασμό εξειδίκευσης και εμπειρίας που θα το αντιληφθεί κάποιος όταν τα επισκεφθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα