Δήμος Αθηναίων και Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ για μια πιο καθαρή πόλη

Ο Δήμος Αθηναίων ενισχύει την προσπάθειά του για μια πιο πράσινη, βιώσιμη, καθαρή πόλη, με σεβασμό στους δημότες και στους επισκέπτες της, προχωρώντας σε απευθείας συνεργασία με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ.

H συνεργασία αποσκοπεί στην ενθάρρυνση των δημοτών της Αθήνας να ανακυκλώνουν τις συσκευές τους, παρέχοντας επιπλέον κάδους συλλογής ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, σε δημοτικά

σημεία. Παράλληλα, η Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ θα αναλάβει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών ημερίδων για την εκπαίδευση του προσωπικού του Δήμου Αθηναίων σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, θα διοργανωθούν εκδηλώσεις με στόχο την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των πολιτών. Ξεκινώντας από την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στις 21.00, διοργανώνεται στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, συναυλία με το μουσικό συγκρότημα Onirama. Η είσοδος για τους θεατές εξασφαλίζεται, φέρνοντας για ανακύκλωση μια μικρή ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα