Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Tourism Awards 2020

Μέσω του winners.tourismawards.gr.

Σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουνίου ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Tourism Awards σε ένα microsite που φτιάχτηκε αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Στο winners.tourismawards.gr, το κοινό μπορεί να βρει πληροφορίες και φωτογραφίες για όλα τα έργα που βραβεύονται, καθώς και βίντεο-δηλώσεις των νικητών, του Υπουργού Τουρισμού και εκπροσώπων θεσμικών φορέων.

Τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού συνεχίζουν για 7η χρονιά να επιβραβεύουν τους καινοτόμους και τους άριστους, ενώ το το

microsite των νικητών ανοίγει έναν διάλογο αισιοδοξίας μεταξύ των πρωτοπόρων του κλάδου. Μεταξύ των νικητών Platinum βραβείου βρέθηκαν και οι ΤΕΜΕΣ ΑΕ, Attica Group, Celestyal Cruises, Marketing Greece, Ferryhopper και LG Electronics, ενώ στους νικητές Gold βραβείου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, και οι Eurobank, Blue Star Ferries, Περιφέρεια Θεσσαλίας και Μινωικές Γραμμές.

Τους νικητές συνεχάρη η Μάγια Τσόκλη, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής, η οποία ανέφερε: «Αφού συγχαρώ όλους αυτούς που -με όραμα και σκληρή δουλειά- βραβεύτηκαν φέτος, μοιράζομαι μαζί σας την σκέψη ότι η αβεβαιότητα που ζούμε μπορεί να γίνει και απελευθερωτική, με την έννοια ότι μας δίνει την ευκαιρία -εφόσον βέβαια παραμείνουμε στο παιχνίδι- να δοκιμάσουμε ιδέες και επιχειρηματικές συνταγές που είτε δεν τολμούσαμε, είτε δεν είχαμε κανέναν λόγο να δοκιμάσουμε πριν».

Το έργο των νικητών αναγνώρισε και ο Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού: «Φέτος, η βράβευση των αρίστων έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Οι άριστοι, οι ξεχωριστοί, οι καινοτόμοι, είναι αυτοί που μας καθοδηγούν σαν φάροι μέσα σε καιρούς αβεβαιότητας και σκοτεινιάς».

Τη σύνδεση μεταξύ αριστείας και ηγεσίας επεσήμανε στο μήνυμά του ο Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος του ΣΕΤΕ: «Οι καιροί απαιτούν ηγεσία. Η ηγεσία απαιτεί αριστεία, δηλαδή υπεροχή, μεγαλοψυχία και γενναιότητα. Όλα τα παραπάνω είναι τα συστατικά που έχει ανάγκη και ο ελληνικός τουρισμός για να ανταπεξέλθει σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία. Είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Τα Tourism Awards διοργανώνονται από το Hotel&Restaurant της Boussias Communications υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ. Το σύνολο των νικητών διατίθεται στο winners.tourismawards.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα