Η Δ. Δασκαλάκη επικεφαλής στη νέα Γενική Δ/νση HR και Επικοινωνίας της Metro ΑΒΕΕ

Η εταιρεία ενισχύει την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της.

Στη δημιουργία της νέας Γενικής Διεύθυνσης Οργανωσιακής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας προχώρησε η Metro ΑΒΕΕ, στο πλαίσιο οργανωτικών αλλαγών και με γνώμονα την ενίσχυση της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που την χαρακτηρίζει. Επικεφαλής της νέας Γενικής Διεύθυνσης αναλαμβάνει η Δήμητρα Δασκαλάκη, η οποία προάγεται από τη θέση της Διευθύντριας

Εταιρικής Επικοινωνίας.

Στην ομπρέλα της νέας Γενικής Διεύθυνσης εντάσσονται η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού την οποία αναλαμβάνει ο Ζήσης Ανδριανόπουλος με εσωτερική μετακίνηση και η Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων, για την ευθύνη της οποίας η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση στελέχους από την αγορά. Η Δήμητρα Δασκαλάκη είναι από τα έμπειρα στελέχη της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων, με προϋπηρεσία άνω των 20 ετών σε θέσεις ευθύνης ελληνικών και ξένων εταιρειών, agencies, καθώς και οργανισμών ΜΜΕ.

Η συνεργασία της με την Metro ABEE ως Διευθύντριας Εταιρικών Σχέσεων ξεκίνησε το 2016. Σημειώνεται ότι η οργανωτική αναδιάρθρωση της Metro ABEE περιλαμβάνει και μια σειρά από άλλες αλλαγές, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα το FoodReporter. Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση Λειτουργίας Metro Cash & Carry έγινε Γενική Διεύθυνση με επικεφαλής τον Βαγγέλη Τακούλα.

Παράλληλα, αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης ο Διευθυντής Αγορών μη Τροφίμων Νίκος Σταθάτος, αποχωρεί το φθινόπωρο ο Γενικός Διευθυντής Αγορών και Λειτουργίας καταστημάτων ομίλου Metro ABEE, Μανώλης Παυλίδης, ενώ ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Γιάννη Δρίτσα ως Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα