«Αλλάζει η “βιομηχανία” του Fitness και πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες ανάγκες των πελατών»

Fitness Awards διοργανώνονται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Events, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στο fitness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και επαγγελματικών χώρων όσο και σε επίπεδο προϊόντων, events, R&D, marketing αλλά και influencers.

Ο Γεώργιος Κώστα, Αντιπρόεδρος Κριτικής Επιτροπής, Καθηγητής στην Αθλητική Αναψυχή ΤΕΦΑΑ,

ΔΠΘ, δήλωσε σχετικά: «Η κοινωνία αλλάζει γύρω μας καθημερινά. Οι νέες τεχνολογίες, οι οικονομικές κρίσεις, η υγεία, τα κοινωνικά κινήματα, οι πόλεμοι, η κλιματική αλλαγή… Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί: Tι σχέση έχει το Fitness με όλα τα παραπάνω; Αλλάζει και η “βιομηχανία” του Fitness και πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες ανάγκες, θέλω και επιθυμίες των πελατών μας.

Από τα υγρά υπόγεια (τα σιδεράδικα τα λέγαμε στη Βόρεια Ελλάδα) της δεκαετίας του 1970, έχουμε φτάσει σε νέες σύγχρονες, εξοπλισμένες, καθαρές εγκαταστάσεις που προσφέρουν άθληση, άσκηση, αναψυχή, αποκατάσταση και πολλές άλλες υπηρεσίες. Κάθε χρόνο, δαπανώνται εκατ. ευρώ για έρευνες πώς να βελτιωθούν τα “προϊόντα” και οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα κέντρα Fitness. Το επόμενο εύλογο ερώτημα είναι: Αν συμμετέχω στα Fitness Awards, λύνονται όλα μου τα προβλήματα; Όχι, αλλά μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς για την επιχείρηση και τον οργανισμό σας. Ίσως και ένα σημείο σύγκρισης, όχι απαραίτητα με άλλους οργανισμούς, αλλά με τον εαυτό σας. Πού ήμουν πέρσι; Πού βρίσκομαι φέτος; Πού θέλω να φτάσω; Τα παιδιά μου με αποκαλούν boomer.

Γίνομαι “γραφικός”. Είχα την ευτυχία, τις τελευταίες δεκαετίες, λόγω της ακαδημαϊκής μου ιδιότητας να μπαινοβγαίνω σε πολλά γυμναστήρια στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Και εκεί που νόμιζα ότι τα έχω δει όλα…. πάντα υπάρχει κάτι καινοτόμο, καινούργιο, διαφορετικό που με εκπλήσσει, με συνεπαίρνει και με συγκινεί. Αυτό περιμένω και από τα φετινά Fitness Awards. Εύχομαι σε όλες και όλους καλή επιτυχία». Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.fitnessawards.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα