Η Httpool μετονομάζεται σε Aleph

Η Aleph Group, Inc, ένα οικοσύστημα τοπικών ψηφιακών εμπειρογνωμόνων και λύσεων με γνώμονα την τεχνολογία, εγκαινιάζει την πρωτοβουλία «One Brand», ενοποιώντας τη σειρά εμπορικών σημάτων της, συμπεριλαμβανομένης της Httpool by Aleph – κάτω από το όνομα Aleph. Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, η Httpool by Aleph εξελίσσεται σε Aleph και θα συνεχίσει να επεκτείνει παρουσία της στην περιοχή, προσφέροντας στους πελάτες της περισσότερες ευκαιρίες

για να προσεγγίσουν τις αγορές-στόχους τους και να επεκταθούν σε νέες αγορές στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Η πρωτοβουλία είναι προσαρμοσμένη ώστε να ανταποκρίνεται στα διαφορετικά οικονομικά δεδομένα των 12 αγορών της περιοχής. Η εταιρεία έχει πρόσφατα ανακοινώσει συνεργασίες με τη Microsoft, το Pinterest και άλλες εταιρείες, που αποδεικνύουν τη δέσμευσή της να παρέχει καινοτόμες διαφημιστικές λύσεις, τοπική υποστήριξη σε διαφημιστικές και διαφημιζόμενους και την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες της αγοράς.

Όπως αναφέρει ο Βαγγέλης Ματιάτος, Managing Director Aleph Ελλάδος, «θέτουμε τις βάσεις για ένα μέλλον όπου η παγκόσμια τεχνογνωσία και οι τοπικές γνώσεις, θα συγχωνεύονται για να προσφέρουν αξία και ευκαιρίες ανάπτυξης στην περιοχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα