Η Άρτεμις Καπουράλου αναλαμβάνει CTO Southeast Europe της Publicis Groupe

Η Publicis Groupe Central & Eastern Europe (CEE) προχωρά στον διορισμό της Άρτεμις Καπουράλου στη θέση της Chief Talent Officer για τις δραστηριότητες της Publicis Groupe CEE στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Βουλγαρίας, της Κροατίας, της Ελλάδας, της Βόρειας Μακεδονίας, της Ρουμανίας, της Σερβίας και της Σλοβενίας.

Θα αναφέρεται

στον Αντώνη Πασσά, Chief Executive Officer, Publicis Groupe Greece & Southeast Europe, ενώ θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024, τα οποία αποτελούν επέκταση των σημερινών αρμοδιοτήτων της ως CTO για την Publicis Groupe Greece.

«Η ισχυρή ηγεσία ταλέντων αποτελεί κρίσιμο στοιχείο για την υλοποίηση της δέσμευσης της Publicis Groupe CEE στους ανθρώπους», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Veronika Borbas, Chief Talent Officer, Publicis Groupe CEE, σχετικά με τον διορισμό. Στον νέο της ρόλο η Καπουράλου θα συνεισφέρει στην προώθηση της ατζέντας ταλέντων και θα συνεργάζεται στενά με τις ομάδες ταλέντων των επιμέρους αγορών, ώστε να διασφαλίζεται ένα κοινό πλαίσιο και μια ενιαία πρόταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα