To Shopflix λανσάρει την υπηρεσία Ecoflix

Στον «αέρα» βρίσκεται η καμπάνια λανσαρίσματος της υπηρεσίας του Shopflix με τίτλο Ecoflix, η οποία έχει σκοπό να συμβάλλει στην αντιστάθμιση των εκπομπών άνθρακα, οι οποίες προκαλούνται κατά την παραγωγική διαδικασία κάθε προϊόντος.

Η υπηρεσία υποστηρίζεται από τη South Pole, η οποία, με την εμπειρία της, τόσο σε επίπεδο έρευνας, όσο και σε επίπεδο δράσεων για την κλιματική αλλαγή, παρέχει καθοδήγηση και παρακολούθηση της εν λόγω διαδικασίας.

«Το Shopflix δεν θα

μπορούσε παρά να ακολουθήσει τις επιταγές του “conscious e-commerce”, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε καταναλωτή να συμβάλλει έμπρακτα στην αειφορία, ξεκινώντας από το καλάθι των αγορών του και δωρίζοντας ένα μικρό ποσό για τη χρηματοδότηση projects γύρω από την κλιματική αλλαγή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στο εξής, με κάθε επιλογή προϊόντος, υπολογίζεται σε πραγματικό χρόνο το ανθρακικό αποτύπωμα που προκύπτει, από την εξόρυξη, την παραγωγή μέχρι και τη μεταφορά του από το κέντρο παραλαβής. Ο πελάτης θα βλέπει την πράσινη «επιλογή» του Ecoflix με το ποσό που έχει υπολογιστεί και, με κλικ στην υπηρεσία, θα προσθέτει τη συνεισφορά του στο καλάθι.

Η καμπάνια αναπτύσσεται σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, digital και social media. Βασίστηκε δε σε in-house concept, παραγωγή και σκηνοθεσία, ενώ τη λογοτύπηση της υπηρεσίας και το τηλεοπτικό ανέλαβε η Veesion.

Keywords
Τυχαία Θέματα