Δέσμευση της Lidl για κυκλική οικονομία και εξοικονόμηση πόρων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου και το hashtag #BeatPlasticPollution, η Lidl υπενθυμίζει ότι η εταιρεία είναι μέρος του REset Plastic, της κοινής στρατηγικής των εταιρειών του ομίλου Schwarz για το πλαστικό.

Στο πλαίσιο μιας ολιστικής προσέγγισης, μειώνεται η χρήση του πλαστικού και προωθείται το θέμα της κυκλικής οικονομίας. Μέχρι το 2025, στόχος

της εταιρείας είναι η μείωση χρήσης του πλαστικού κατά 20%.

«Ως παγκόσμια εταιρεία λιανικού εμπορίου, έχουμε πλήρη επίγνωση της οικολογικής μας ευθύνης. Γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να αποφεύγουμε ή να επαναχρησιμοποιούμε το πλαστικό όσο το δυνατόν περισσότερο. Θέλουμε με το παράδειγμά μας να δώσουμε κίνητρα και να δημιουργήσουμε τη βάση για να είμαστε σε θέση να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με τρόφιμα υψηλής ποιότητας στο μέλλον», εξήγησε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας.

«Για εμάς, το να ενεργούμε με βιώσιμο, υπεύθυνο τρόπο επεκτείνεται σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας μας – από την παραγωγή των προϊόντων μας έως τη συσκευασία, τη μεταφορά και την αξιοποίησή τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα