Η PwC εγκαινιάζει διεθνές κέντρο για θετικό επιχειρείν απέναντι στη φύση

Η PwC ενισχύει τις ικανότητές της σε σχέση με τη φύση και τη βιοποικιλότητα, εγκαινιάζοντας πρόσφατα ένα νέο, διεθνές κέντρο για την ανάπτυξη του θετικού επιχειρείν απέναντι στη φύση, με την ονομασία Centre for Nature Positive Business.

Συγχρόνως, παρέχοντας εκπαίδευση με αντικείμενο τη διατήρηση της φύσης, η PwC συμβάλλει στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων του συνόλου του

ανθρώπινου δυναμικού της, που αριθμεί 328.000 άτομα, με στόχο την καλύτερη κατανόηση των επιπτώσεων στη φύση και τη συνεργασία με τους πελάτες για την επίτευξη θετικών προς το περιβάλλον αποτελεσμάτων.

Η εν λόγω πρωτοβουλία αναλαμβάνεται παράλληλα με τη δημοσίευση της τελευταίας ανάλυσης της εταιρείας, σύμφωνα με τα ευρήματα της οποίας η παρακμή της φύσης εγκυμονεί σημαντικούς κινδύνους για την παγκόσμια οικονομία και την κοινωνία γενικότερα, εάν οι οργανισμοί δεν προβούν άμεσα σε μεταβολή των πρακτικών τους.

Το νέο, διεθνές κέντρο με στόχο την ανάπτυξη θετικού επιχειρείν απέναντι στη φύση θα συγκεράσει και θα επεκτείνει περαιτέρω τις δυνατότητες της εταιρείας αναφορικά με τη φύση σε διεθνές επίπεδο, σε τομείς όπως η βιοποικιλότητα, οι υδάτινοι πόροι, η αναγεννητική γεωργία και η δασοκομία.

Επιπλέον, εντός του επόμενου έτους, η εταιρεία θα διπλασιάσει τον αριθμό των εμπειρογνωμόνων που διαθέτει σε θέματα που σχετίζονται με τη φύση φτάνοντας συνολικά τους 1.000.

Keywords
Τυχαία Θέματα