Stoiximan και Super League στηρίζουν τους κωφούς και βαρήκοους

Η Stoiximan, μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του πρωταθλήματος της Super League, και η διοργανώτρια αρχή αφιέρωσαν την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League στη διεθνή ημέρα νοηματικών γλωσσών, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους κωφούς και βαρήκοους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων και στους επτά αγώνες της

5ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Stoiximan Super League εισήλθαν στο γήπεδο, φορώντας μπλούζες με την ονομασία «Stoiximan Super League» αποτυπωμένη και στο δακτυλικό αλφάβητο της νοηματικής γλώσσας.

Παράλληλα, οι ομάδες, κατά την είσοδο και παρουσίασή τους στον αγωνιστικό χώρο, κρατούσαν ένα μεγάλο πανό με το μήνυμα «Δίνουμε φωνή σε όλους», γραμμένο και στη νοηματική γλώσσα. Μια ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε όταν οι ποδοσφαιριστές, με τα χέρια τους, έκαναν το σήμα της αγάπης στη διεθνή νοηματική γλώσσα.

Για τη σωστή αποτύπωση του μηνύματος και την αναγραφή των λέξεων Super League και Stoiximan, η εταιρεία συνεργάστηκε με τη Hands Up. Παράλληλα, η Stoiximan ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της να προσφέρει, μέσω της Hands Up και σε συνεργασία και με τη σχολή νοηματικής Smiyl, ένα κύκλο 10 μαθημάτων νοηματικής γλώσσας σε 10 άτομα. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση της διάδοσης της νοηματικής γλώσσας και αποτελεί μια σημαντική προσφορά, με στόχο τη δημιουργία μιας πιο συμπεριληπτικής και προσβάσιμης κοινωνίας για όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα