Keyvoto: Νέα πλατφόρμα product experience management

Νέα δεδομένα στη διαχείριση των πληροφοριών για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα μέσω των καναλιών λιανικής πώλησης εισάγει η Keyvoto, μία ταχέως αναπτυσσόμενη retail tech εταιρεία η οποία παρουσιάστηκε επίσημα χθες σε συνέντευξη Τύπου. Η Keyvoto ξεκίνησε από τους Άσπα και Γιώργο Παπαδημητρίου το 2022, όταν άρχισε να διαθέτει την πλατφόρμα της σε πελάτες στην Ελλάδα.

Ήδη

το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει τουλάχιστον 20 από τους μεγαλύτερους προμηθευτές προϊόντων λιανικής (όπως η Procter & Gamble, Nestlé, Henkel, Reckitt, AS Company κ.ά.), οι οποίοι διαχειρίζονται περισσότερα από 200 brands.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της διαχείρισης εμπειρίας προϊόντων (product experience management – PXM), προσφέροντας τη δυνατότητα σε προμηθευτές, εταιρείες λιανικής και εξωτερικούς συνεργάτες να ενημερώνουν και να διαχειρίζονται τις πληροφορίες των προϊόντων σε διάφορα κανάλια, μέσω της πλατφόρμας της.

«Η πλατφόρμα μας προσφέρει τη δυνατότητα αυτοματοποίησης της διανομής πληροφοριών για τα προϊόντα, δίνοντας τέλος στη χειροκίνητη εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδημητρίου, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Keyvoto.

Η μέχρι τώρα επένδυση που έχει κάνει η Keyvoto ανέρχεται σε ένα εκατ. ευρώ. Η εταιρεία με έδρα την Πτολεμαΐδα, απασχολεί σήμερα 30 άτομα, με στόχο, μέχρι το τέλος του 2023, να έχει φθάσει τα 50 άτομα. Τα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν την άμεση επέκταση στο εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα