Η Convert Group στα 30 Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα της Ελλάδας

Διάκριση για έκτη συνεχόμενη χρονιά επιτυγχάνει η Convert Group, η ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο κλάδο των data & analytics με έργα σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Μέση Ανατολή. Η Convert Group αναδείχθηκε ανάμεσα στις 30 εταιρείες με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα

για το 2023 από το Great Place to Work International Institute, κατακτώντας την 7η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων με 50 έως 250 άτομα προσωπικό.

Υπενθυμίζεται ότι η Convert Group αναδείχθηκε το 2021 ως το τέταρτο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη στην κατηγορία των μικρομεσαίων εταιρειών από τον ίδιο οργανισμό και ανάμεσα στις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη, από τον Economist και τη Statista.

Πρακτικές και πολιτικές που αντικατοπτρίζουν την εργασιακή κουλτούρα της Convert Group περιλαμβάνουν ευέλικτο ωράριο εργασίας και δυνατότητα εργασίας από το σπίτι, 20% περισσότερη κανονική άδεια από ό,τι ορίζει ο νόμος, συν επιπρόσθετες άδειες, πολιτική ελάχιστου μεικτού μισθού 1.000 ευρώ (28% υψηλότερος από το εθνικό όριο), κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα