H Εθνική Τράπεζα επενδύει στο Internet Banking

Λανσάρει νέες υπηρεσίες για επιχειρήσεις.

Νέες υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής για τις επιχειρήσεις παρουσίασε σήμερα η Εθνική Τράπεζα σε Συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποίησε για πρώτη φορά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Μεταξύ άλλων, στις νέες δυνατότητες του Internet Banking της τράπεζας για τις επιχειρήσεις, περιλαμβάνονται η online

αποπληρωμή επιχειρηματικών δανείων, online αίτημα εκταμίευσης, online αίτημα ανανέωσης ή τροποποίησης νομιμοποιητικών εγγράφων, online διαχείριση εταιρικών χρηστών και Mobile Customer Onboarding.

Παράλληλα, η Εθνική σχεδιάζει νέες, χρήσιμες υπηρεσίες για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων. Μεταξύ αυτών, η online ενεργοποίηση λύσεων e-commerce, οι ψηφιακές υπογραφές, η παρακολούθηση εμβασμάτων εξωτερικού σε πραγματικό χρόνο, η παροχή αναβαθμισμένου συστήματος ειδοποίησης συναλλαγών και η διαμόρφωση ενός πλήρως λειτουργικού Mobile Banking App για επιχειρήσεις.

Στη σημερινή παρουσίαση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Παύλος Μυλωνάς, τόνισε: «Κατανοώντας τη σημαντικότητα της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών για τους πελάτες μας, δεσμευθήκαμε να επενδύσουμε στην τεχνολογία με στόχο να προσφέρουμε πρωτοποριακές ηλεκτρονικές δυνατότητες στο σύνολο της πελατειακής μας βάσης. H ανάπτυξη online προϊόντων και η παροχή υπηρεσιών μέσα από ψηφιακές τεχνολογίες αποτελούν μονόδρομο αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, άμεσοι και να απαντάμε με σύγχρονο τρόπο στις ανάγκες των πελατών μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα