H Kosmocar επεκτείνεται στα ηλεκτρονικά ποδήλατα

Συμβάλλει ενεργά στη διάδοση της χρήσης e-Bike.

Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda και Ducati, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των e-Bikes, όπως αποκαλούνται τα ποδήλατα τα οποία φέρουν μπαταρία και για την κίνησή τους χρησιμοποιούν υποβοήθηση από ηλεκτροκινητήρα. Η ανακοίνωση έγινε από τη Λάνα Μανδύλα, εκ των μετόχων-ιδιοκτητών

της εταιρείας, στο περιθώριο εκδήλωσης υπογραφής μνημονίου συνεργασίας για την αναβάθμιση του Υμηττού, ανάμεσα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, η Kosmocar αποδέχθηκε την πρόσκληση του ΣΠΑΥ και θα έχει ρόλο τεχνικού συμβούλου στην υλοποίηση της διάδοσης της χρήσης των ηλεκτρικών ποδηλάτων. Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, Πρόεδρος του ΣΠΑΥ. «Οι σύγχρονες μάρκες εξελίσσονται από απλούς κατασκευαστές σε πάροχους κινητικότητας, συμπεριλαμβάνοντας στο portfolio τους πάσης φύσης υπηρεσίες και προηγμένες λύσεις μετακίνησης, για τον άνθρωπο του 21ου αιώνα», αναφέρει η εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα