«Κυριαρχία» του Digital στο shortlist των Ermis PR

Από την Ogilvy συνολικά τα περισσότερα finalists.

Συνολικά 32 συμμετοχές κατάφεραν να μπουν στη shortlist της ενότητας PR των Ermis Awards, με τις περισσότερες να καταγράφονται στην κατηγορία Digital PR (5). Κυρίαρχη της λίστας, με τις περισσότερες cross category shortlist συμμετοχές αναδεικνύεται η Ogilvy με 9, από 3 μετρούν η Solid Havas και το

McCann Worldgroup, από 2 οι The Newtons Laboratory, Socialab, Out of the Box και Communication Effect, ενώ με 1 συμμετοχή παρουσία στη λίστα έχουν και οι Asset, Ikon Porter Novelli, Admine, Touchpoint Strategies, Yard, DDB AE, Valuecom, JNLeoussis+ και Ίδρυμα Ωνάση.

Με 4 shortlist συμμετοχές συνεχίζουν οι κατηγορίες Εταιρική Υπευθυνότητα / ΜΚΟ και Integrated Campaign Led by PR, με 3 οι κατηγορίες Low Budget, Κλειστές Εκδηλώσεις και Εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό, και με 2 shortlist συμμετοχές συνεχίζουν οι κατηγορίες Internal Communication και Προσαρμογή / Εξέλιξη Διεθνούς Concept. Μία shortlist μετρούν οι Διαχείριση Φήμης, Εταιρικές Χορηγίες, Συνέδρια, καθώς και οι 3 κατηγορίες Διαρκή Αγαθά, Αναλώσιμα Αγαθά και Υπηρεσίες της ενότητας Marketing PR. Χωρίς καμία προκριθείσα συμμετοχή βρέθηκαν οι κατηγορίες Διαχείριση Κρίσης και External Communication.

Keywords
Τυχαία Θέματα