H Initiative ορίζει Chief Strategy Officer EMEA

Η Initiative προήγαγε τη Fritha Hookway στη θέση της Chief Strategy Officer για την περιοχή EMEA. Η Hookway εντάσσεται στην ηγετική ομάδα EMEA της Initiative, την οποία αποτελούν οι Πρόεδρος, Léonie Koning, Chief Analytics Officer, Nigel Foote και Senior

HR Business Partner, Abby Pepper. Μέχρι πρότινος, κατείχε τον ρόλο της Head of Strategy Global, όντας υπεύθυνη για τα EMEA pitches της Initiative και για την campaign στρατηγική πολλών διεθνών λογαριασμών, όπως των Nike EMEA, Amazon, Prime Video Europe, Carlsberg, Lego, Harman, Deliveroo και Canada Goose.

Από τον νέο της ρόλο, θα έχει στην ευθύνη της όλες τις αγορές EMEA με έμφαση στις τοπικές στρατηγικές, στις νέες συνεργασίες και στην ανάπτυξη του δικτύου. Ο ρόλος της περιλαμβάνει, επίσης, το στρατηγικό product development για το 2023. Η Initiative ανέφερε ότι δημιούργησε τον συγκεκριμένο ρόλο με αφορμή τη «σημαντική ανάπτυξη» σε πελάτες στην περιοχή EMEA τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, στα σχέδιά της βρίσκεται και η περαιτέρω ανάπτυξη της ηγετικής ομάδας της περιοχής, την τρέχουσα χρονιά.

Η Koning δήλωσε ότι η Hookway διαθέτει «τον συνδυασμό στρατηγικού insight, γνήσιου πάθους για κουλτούρα και ένα είδος μεταδοτικής ενέργειας που εμπνέει τις ομάδες της να είναι καινοτόμες και να εξερευνούν νέα μονοπάτια».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα