Atcom και Ogilvy «οδηγούν» την Digital Craft shortlist των Ermis

Στο «UI & Usability» οι περισσότερες προκριθείσες συμμετοχές.

Με την ενότητα Digital Craft συνεχίζεται η σταδιακή ανακοίνωση της shortlist των φετινών Ermis Awards. Οι περισσότερες συμμετοχές στη shortlist της συγκεκριμένης ενότητας φέρουν την υπογραφή της Atcom, 9 συνολικά, ενώ ακολουθεί η Ogilvy με 8. Η Kommigraphics έχει παρουσία

στη λίστα με 4 προκριθείσες συμμετοχές, η Mozaik με 3, η DDB, Ignota.io με 2 και η Soho Square Athens επίσης με 2. Με μία shortlist συμμετοχή έκαστη βρίσκονται στη λίστα και οι The Newtons Laboratory, Lighthouse SA, AG Design Agency, Linakis Digital, JNLeoussis+ και Cream, Rascal.

Στην υποενότητα Websites, 4 shortlist συμμετοχές μετρά η κατηγορία E-commerce & Marketplaces, από 3 οι κατηγορίες Corporate Sites, Consumer Goods, 2 η Campaign Sites και από 1 οι κατηγορίες Commercial Services, Content Sites, Social Awareness Sites και Self-Promotion Sites. Στην υποενότητα Mobile Applications, η κατηγορία E-Commerce & Marketplaces μετρά 2 shortlist συμμετοχές, ενώ καμία υποψηφιότητα δεν προκρίθηκε στις κατηγορίες Commercial Services και Consumer Goods.

Τέλος, στην υποενότητα Craft & Technological Artistry, 6 shortlist συμμετοχές μετρά η κατηγορία UI & Usability, 4 η Omnichannel Experience, 2 η Digital Installations, από 1 οι κατηγορίες Mobile UI & Usability, CSS / Animation, Games και Innovative Use of Tech, και καμία η κατηγορία Web Platforms.

Keywords
Τυχαία Θέματα