28 CIOs έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο Technology Summit @Costa Navarino

To Technology Summit @Costa Navarino αποτελεί ένα μοναδικό διήμερο exclusive networking event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τη Boussias Events στις 3-4 Μαΐου 2023 στην Costa Navarino. Θα συγκεντρώσει κορυφαίους CIOs μαζί με ηγετικά στελέχη της αγοράς ICT, προσφέροντας

την ευκαιρία για one-to-one επιχειρηματικές συναντήσεις και ανταλλαγή εμπειριών και καινοτόμων πρακτικών.

Ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους 28 έμπειροι CIOs εταιρειών που πρωταγωνιστούν στην τεχνολογική καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Μαζί τους θα βρεθούν senior στελέχη από τις ακόλουθες εταιρείες προμηθευτές: Accenture, Algosystems, Bewise, Census, Checkpoint, Cisco, D ΟΝΕ, HPE,IBM, Ideal, Info Quest Technologies, KPMG, Linakis Digital, Neurosoft, Nova, Performance Technologies, PWC, Pylones, Satori Analytics, Systecom.

Χορηγός του δείπνου που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 3ης Μαΐου είναι η IBM και χορηγός του μεσημεριανού γεύματος η KPMG. Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν επίσης, keynote ομιλίες και διαδραστικά πάνελ συζήτησης, ενώ θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης και σφυρηλάτησης σχέσεων σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, συμπεριλαμβανομένων και δραστηριοτήτων όπως γκολφ και wine masterclass στο premium περιβάλλον της Costa Navarino.

Αποτελώντας ένα σημείο συγκέντρωσης και αλληλεπίδρασης των decision makers στην Ελλάδα, το Technology Summit @Costa Navarino φιλοδοξεί να καταστεί ένα think tank που θα διαμορφώσει την μελλοντική ψηφιακή ατζέντα των ελληνικών επιχειρήσεων, αναδεικνύοντας τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και τις λύσεις για την συνεχή ψηφιακή εξέλιξη τους. Οι έως τώρα επιβεβαιωμένοι συμμετέχοντες αναγράφονται στο www.navarinotechsummit.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα