"Θα μπορούσα να μείνω σε μία σχέση και χωρίς τέλειο σεξ"

11:50 14/5/2011 - Πηγή: TVNea
Η εμφάνιση του είναι εντυπωσιακή και δικαίως κέρδισε μία θέση στις πασαρέλες του Armani.
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης σε συνέντευξη του στο περιοδικό People! μιλάει για τις φήμες που τον θέλουν στο πρωινό του Mega, αλλά και για τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη.
Στην ερώτηση για μία ενδεχόμενη παρουσία του στο πρωινό του μεγάλου καναλιού τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η απάντηση του είναι ξεκάθαρη: "Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία τέτοια κουβέντα. Η παρουσία μου εκεί ήταν για μία μόνο ημέρα.(...) Θα μου άρεσε πάντως η ιδέα με τη συγκεκριμένη παρέα, πάρα πολύ. Θα ήταν σούπερ κάτι τέτοιο".
Ο Θεοχάρης μίλησε και για τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη. "Με τον Ηλία δεν διαφωνώ, γιατί ζητάω τη γνώμη του μόνο για σοβαρά θέματα και εκείνος είναι πάντα πρόθυμος να με βοηθήσει σ’ ό,τι χρειαστώ. (...) Τον Ηλία τον ξέρω, ενώ ήμουν ακόμη ενός έτους, γιατί ήταν κολλητός της μάνας μου. Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας, όταν άρχισαν να δουλεύω σαν ηθοποιός και ζήτησα τη βοήθειά του. Σέβομαι την εμπειρία του και γελάω με το χιούμορ του".
Και για τις κυρίες που θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για την ερωτική του ζωή. "΄Προτιμώ τις σχέσεις από τα one night stands και, για να είμαι ειλικρινής, είμαι κατά του σεξ της μίας βραδιάς. Πιστεύω πως θα μπορούσα να μείνω σε μία σχέση ακόμα κι αν δεν ήταν τέλειο το σεξ. Το σημαντικότερο είναι να έχεις έναν ισορροπημένο άνθρωπο δίπλα σου, που να έχει χιούμορ". 
Keywords
Τυχαία Θέματα