Την ερχόμενη εβδομάδα το ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει

11:05 14/5/2011 - Πηγή: TVNea
Η Μαρί Κυριακού συνεχίζει να μας στέλνει το ξεχωριστό της μήνυμα για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο ΜΕ ΑΓΑΠΗ, καθημερινά στις 12:50.
Την ερχόμενη εβδομάδα το ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει:
Στρες και καρδιά
Τη Δευτέρα 16 Μαΐου, το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας μιλάει για την αρνητική επίδραση που
έχει το καθημερινό στρες στην καρδιά μας και μας δίνει συμβουλές για να την προφυλάξουμε.
Μητρότητα και ενοχές
Οι περισσότερες μαμάδες χρειάζονται λίγο προσωπικό χρόνο για να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα, γεγονός που τις γεμίζει ενοχές και τύψεις! Την Τρίτη 17 Μαΐου, η Μαρί Κυριακού προτρέπει τις μαμάδες να αφιερώσουν λίγο χρόνο στον εαυτό τους αφού όταν είναι εκείνες ευτυχισμένες, είναι και το παιδί τους!..

Παιδική ανάπτυξη
Το να παρακολουθείς ένα παιδί να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, είναι κάτι μαγικό! Την Τετάρτη 18 Μαΐου θα μάθουμε ποιες είναι οι ηλικίες-κλειδιά που δείχνουν ενδεικτικά πότε αναμένεται το «μέσο» παιδί να κατακτήσει συγκεκριμένες γνωστικές ή κινητικές ικανότητες.

Φωνή στα άτομα με διαφορετικότητα
Την Πέμπτη 19 Μαΐου, το ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο ‘’Αποτυπώματα’’ του Συνδέσμου Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους που είναι αφιερωμένη στα Special Olympics. Στόχος του Συνδέσμου είναι να δώσει φωνή στα άτομα με διαφορετικότητα, αλλά και να ευαισθητοποιήσει όλους εκείνους που δεν αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Νομισματικό Μουσείο Αθηνών
Την Παρασκευή 20 Μαΐου, θα επισκεφθούμε το Νομισματικό Μουσείο Αθηνών, ένα από τα παλαιότερα κρατικά μουσεία της χώρας μας, που μας δίνει τη δυνατότητα να θαυμάσουμε από κοντά μοναδικούς θησαυρούς.

Με τη δύναμη της αγάπης, η προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο συνεχίζεται καθημερινά στις 12:50 στον ΑΝΤ1.
Keywords
Τυχαία Θέματα