Ο Dr. House λέει τέλος ...στην ιατρική

11:05 14/5/2011 - Πηγή: TVNea
Θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της τηλεόρασης. Για κάθεεπεισόδιο του House Md, παίρνει 360.000 ευρώ ωστόσο, θέλει να αφήσει τομικροσκόπιο και να πιάσει...την ηλεκτρική κιθάρα.
Ο Χιου Λόρι μετά από 8 σεζόν στο ρόλο του «ντόκτορ Χάουζ» αποφάσισε νακυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο blues όπου θα παίζει κιθάρα και πιάνο.Στο άλμπουμ που κυκλοφορεί μέσα στην εβδομάδα και θα λέγεται "Let ThemTalk" συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Dr.John,
η blues ντίβα Irma Thomas καιο Tom Jones. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να ξεκουραστείαναβάλλοντας επ' αόριστον την υποκριτική, έπαιξε και το ότι είναιμακριά από την οικογένειά του καθώς τo 2004 μετακόμισε στις Η.Π.Ααφήνοντας πίσω στη Βρετανία τη γυναίκα και τα τρία του παιδιά, για ναμη διακόψουν τις σπουδές τους.
Όταν τα παιδιά μεγάλωσαν, η σύζυγός του τον επισκεπτόταν δυο εβδομάδεςτον μήνα στην πολυτελέστατη κατοικία του στο Λος Άντζελες, όπου έμενεμόνος του: «Αυτή η δουλειά δεν έκανε τον γάμο μου ευκολότερο, αυτόείναι βέβαιο», λέει. «Αν τον έκανε καλύτερο; Ούτε αυτό το ξέρω.»


golema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα