Πρεμιέρα «Με Αγάπη» 17 /10 στις 12:50

14:41 16/10/2011 - Πηγή: TVNea
Πρεμιέρα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 12:50 στον ΑΝΤ1
Μια ακόμα σεζόν ξεκινά, μια ακόμη χρονιά που η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «Με Αγάπη», βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μια ζεστή αγκαλιά, ένα χαμόγελο έως ένα καλύτερο παρόν και μέλλον είναι ο στόχος τους και η επίτευξή του… η αποστολή τους και φέτος… «Με Αγάπη»!
Στην πρεμιέρα της πρώτης εκπομπής για τη σεζόν που ξεκινά, η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που η εκπομπή «Με Αγάπη» πραγματοποίησε μέχρι σήμερα, κάνοντας ζωή κάποιων συνανθρώπων μας καλύτερη.

ΓΡΑΜΜΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Είναι σημαντικό στις μέρες μας να μην γυρνάμε την πλάτη σε όσους χρειάζονται βοήθεια και στήριξη. Κυρίως στους εκατοντάδες Φορείς, Ιδρύματα και Σωματεία σε όλη την Ελλάδα, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Η Μαρί Κυριακού δημιούργησε τη «ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ», με σκοπό να δώσει παράταση ζωής σε Ιδρύματα και Οργανισμούς, καθώς και να διασφαλίσει ότι θα είναι σε θέση να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους. Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου η Μαρί Κυριακού μας πληροφορεί αναλυτικά για τη «ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ»....
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
Σε μια εποχή όπου κυριαρχεί η αβεβαιότητα και ο φόβος για το αύριο, είναι πολύ σημαντικό να διασώσουμε τα όνειρα των νέων ανθρώπων. Η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «Με Αγάπη» έχει στόχο να δώσει ελπίδα σε ακόμα περισσότερους νέους. Έτσι, πραγματοποίησε το όνειρο δύο παιδιών, που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν. Προσφέροντάς τους το στοιχειώδες αγαθό της μόρφωσης, εξασφάλισε δύο υποτροφίες για το Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1, σε δύο κορίτσια που προέρχονται από ιδρύματα, δίνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο, την ευκαιρία να βάλουν γερές βάσεις για το μέλλον τους. Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, η Μαρί Κυριακού μας παρουσιάζει αναλυτικά το θέμα των Υποτροφιών… «Με αγάπη»!

ΚΟΥΤΙΑ «ΜΕ ΑΓΑΠΗ»
Η δράση, η προσφορά και το ενδιαφέρον σας, δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου! Τα κουτιά «Με Αγάπη» γέμισαν και συνεχίζουν να γεμίζουν, καθημερινά! Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου η εκπομπή «Με Αγάπη» μας παρουσιάζει πώς τα Κουτιά «Με αγάπη» χάρισαν χαμόγελα και ελπίδα στους συνανθρώπους μας.

WWF ΕΛΛΑΣ
Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, η Μαρί Κυριακού μας πληροφορεί για τη νέα εκστρατεία του WWF Ελλάς που ονομάζεται «ECONOMY». Η εκστρατεία αυτή έχει στόχο να μας δείξει έξυπνους τρόπους που συμβάλλουν σημαντικά τόσο στη μείωση των εξόδων μας, όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 12:50 και κάθε μέρα, η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «Με Αγάπη» συνεχίζει να χαρίζει ελπίδα, χαμόγελα και να πραγματοποιεί όνειρα και επιθυμίες συνανθρώπων μας. Μια μεγάλη αγκαλιά … «Με Αγάπη» υπάρχει πάντα για όποιον τη χρειάζεται στον ΑΝΤ1!


Keywords
Τυχαία Θέματα