Ηρώ Μανέ: «Eίναι λυπηρό να μιλάμε το 2011 για τα "Εγκλήματα"»

12:47 16/10/2011 - Πηγή: TVNea
Πάνω από μια δεκαετία έχει που βγήκαν στον αέρα τα «Εγκλήματα», κι όμως ακόμα ο κόσμος στο δρόμο της φωνάζει «γειά σου Φλώρα» - σημάδι αδιάψευστο του ταλέντου της, μιας και ο χαρακτήρας που δημιούργησε συνεχίζει να ζει στο γυαλί. Αλλά η Υρώ άλλαξε, αλλάζει. Και εξελίσσεται.

Πόσο μακρινή σου φαίνεται η εποχή που κάνατε τα Εγκλήματα; Όταν είχα κάνει τα Εγκλήματα μόλις είχε γεννηθεί η κόρη μου και τώρα πάει τρίτη Γυμνασίου. Για φαντάσου όμως, πόσο λυπηρό είναι να μιλάμε το 2011 για τα Εγκλήματα και να μην έχουν γίνει
κι άλλες ωραίες σειρές που να τις κουβεντιάζουμε με την ίδια θέρμη! Για τον κόσμο, όμως, που με συναντάει δεν είναι έτσι. Έχει την αίσθηση ότι είναι πολύ κοντινό αυτό. Ε, εντάξει με παρηγορεί ότι περνάει καλά ο χρόνος από πάνω μας... (γελάει).

Θεωρείς ορόσημο τη συνεργασία σου (σ.σ στους Δέκα Μικρούς Μήτσους) με τον Λάκη;
Ναι, γιατί ταίριαξε με την οπτική που έβλεπε ο Λάκης τα πράγματα, με ένα «ανάποδο» τρόπο, με πολύ χιούμορ που κι εγώ είχα μέσα μου αλλά δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το εκφράσω. Ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή. Ωραίες εποχές!

Είχες μια ανησυχία για που θα σε έβγαζε αυτό;
Δεν σου κρύβω ότι είχα βάλει έναν στόχο πως αν δεν πετύχω μερικά πράγματα όπως τα θέλω, θα συνεχίσω να κάνω κάτι με τη Νομική. Δεν το είχα αποκλείσει. Ήμουν μεν αφοσιωμένη στο στόχο μου αλλά ήμουν και ρεαλίστρια. Δεν σκεφτόμουν να πεθάνω στο σανίδι - δεν τα είχα αυτά, ευτυχώς. Ηξερα ότι έπρεπε να ζήσω με κάποιον τρόπο αλλά δεν θα μου άρεσε να καταναλώνομαι σε πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν μόνο και μόνο για να βγάζω λεφτά.

Βλέπεις τηλεόραση σήμερα;
Όχι. Προλαβαίνω, έχω χρόνο, αλλά δεν βλέπω κατ' επιλογήν.

Την εμμονή  με τις τουρκικές σειρές πως τη σχολιάζεις;
Είναι η επέλαση των Τούρκων στην Ελλάδα με άλλο τρόπο. Όλα παίζονται στο οικονομικό επίπεδο. Τα κανάλια είναι ένας μηχανισμός που λειτουργεί με καθαρά οικονομικά κριτήρια.

Πηγή: Down Town


Keywords
Τυχαία Θέματα