Καθυστερεί το solo album της Nicole Scherzinger

13:01 16/10/2011 - Πηγή: TVNea
Σύμφωνα με πληροφορίες η κυκλοφορία του Killer Love μετατέθηκε για τις 6 Δεκεμβρίου. Μετά από την αναμονή 5 χρόνων για την πρώτη προσωπική δουλειά της πρώην Pussycat Doll Nichole Scherzinger, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φαν της μπορούν να περιμένουν για μερικές εβδομάδες ακόμα. Το πολυαναμενόμενο album με τίτλο Killer Love, που κυκλοφόρησε σε μια εναλλακτική έκδοση στην Αγγλία τον περασμένο Μάρτιο, ήταν προγραμματισμένο να βγει στα ράφια των Αμερικάνικων δισκοπωλείων στις 15 Νοέμβρη. Ωστόσο,
σύμφωνα με πληροφορίες ο δίσκος καθυστέρησε για ακόμα μία φορά, πηγαίνοντας ορισμένες εβδομάδες μετά, με νέα ημερομηνία κυκλοφορίας την 6η Δεκεμβρίου. Καμία εξήγηση δεν δόθηκε από την Interscope Record, τη δισκογραφική εταιρία της τραγουδίστριας, καθώς το μόνο που ανακοινώθηκε ήταν ότι τελικά το cd θα κυκλοφορήσει αρχές του Δεκέμβρη.

Η Αμερικάνικη εκδοχή του δίσκου της Scherzinger ακούγεται ότι θα περιλαμβάνει εξαιρετικά δυνατές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, όπως ο συνεργάτης της Lady Gaga RedOne, ο Sting, o Snoop Dogg και ο 50 Cent. H καλλιτέχνιδα δουλεύει για το πρώτο της album από το 2005. Η προσπάθεια, ωστόσο, αναβλήθηκε και άρχισε εκ νέου μερικά χρόνια αργότερα. Η Scherzinger την εποχή αυτή είναι αρκετά απασχολημένη καθώς είναι μία από τους κριτές του X Factor, μαζί με τον Simon Cowell.

Πηγή: Tralala.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα