Ο Κωστάλας εκτoς Eurovision;

12:30 14/5/2011 - Πηγή: TVNea
Εχτές το βράδυ στις 23.00 πραγματοποιήθηκε η τελική πρόβα των πρασουσιαστών, του φωτισμού και της ψηφοφορίας για τον μουσικό διαγωνισμό της Εurovision.
Εγώ κάθομαι στον καναπέ μου και παρακολουθώ Eurovision Total στο Pro7. Καλεσμένος της εκπομπής, γνωστός Γερμανός, ειδικός στο θέμα του μουσικού θεσμού. Για ενημέρωση, το στούντιο της εκπομπής, βρίσκεται μέσα στο στάδιο της Eurovision.
Παρουσιαστής και καλεσμένος μιλάνε
για τα φαβορί και τα outsider της φετινής χρονιάς και αναφέρουν πως παράλληλα πραγματοποιείται μια εικονική ψηφοφορία, έτσι ώστε να είναι σίγουροι, πως το σύστημα δουλεύει κανονικά. Ρίχνω μια κλεφτή ματιά στη σκηνή και παρατηρώ πως πέρα απο τους 3 παρουσιαστές, στη μεγάλη οθόνη βλέπω...
τη Λένα Αρωνη να κάνει πρόβα για την ανακοίνωση της ψηφοφορίας. Εμ...Ναι. Ο κ. Κωστάλας που είναι; Η Λένα Αρώνη θα ανακοινώσει φέτος την Ελληνική βαθμολογία; Ότι είδα τη Λένα Αρώνη να ανακοινώνει βαθμολογίες την είδα, τώρα αν είναι και στον τελικό, δε το γνωρίζω. Δε γνωρίζω αν η πρόβα της ψηφοφορίες έγινε με τους κανονικούς σχολιαστές η όχι. Η απάντηση θα δοθεί σήμερα το βράδυ!

Καλή επιτυχία Λούκα! Καλή επιτυχία Ελλάδα!
Keywords
Τυχαία Θέματα