Η νέα παράσταση του Χάρη Ρώμα που θα φτάσει μέχρι τις ΗΠΑ

11:41 15/10/2011 - Πηγή: TVNea
Βαλίτσες για την Αμερική ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας έχοντας στις αποσκευές του τη νέα του αισθηματική κομεντί «Είδα το Χάρη με τα μάτια μου». Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου στην αχαϊκή πρωτεύουσα και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ, ενώ τον Μάιο θα καταλήξει στο θέατρο
του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» στην Πειραιώς.
Σε αυτό το ταξίδι θα τον ακολουθήσουν η Αννα Κουρή, με την οποία έχει χρόνια να συνεργαστεί, η Αγγελική Λάμπρου και ο Λεωνίδας Καλφογιάννης, ο «γιος» του στο «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο», που ο Χάρης Ρώμας τον έχει σαν πραγματικό γιο του. O Xάρης Ρώμας αποκάλυψε στην «Εspresso» την υπόθεση του νέου του θεατρικού έργου: «Εχει να κάνει με την ιστορία ενός πρωταγωνιστή που δεν πουλάει πια και δεν τον παίρνουν σε δουλειές γιατί είναι δύστροπος.
Ο καταξιωμένος ηθοποιός προσπαθεί να διδάξει μια μανικιουρίστα, ενώ δεν μπορεί να τη δει, του γυρίζουν τα άντερα.
Παράλληλα, η πρώην γυναίκα του κάνει πλαστικές (ανόρθωση στήθους κ.ά.) για να κατακτήσει έναν νεαρό. Οι τέσσερις αυτοί άνθρωποι μιλούν για τη φθορά του χρόνου και αναλύουν την έννοια της τέχνης…»
Ο δημοφιλής ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης έχει αναλάβει και την...
Παιδική Σκηνή του «Rex» ανεβάζοντας εκεί το δικό του έργο «Ο αυτοκράτορας της σοκολάτας», ενώ σε άλλο χώρο θα επαναληφθεί για είκοσι παραστάσεις η επιτυχία του «Γηραιά ηθοποιός χάνει τον έλεγχο».


Keywords
Τυχαία Θέματα