Οι Voca People «προσγειώνονται» στο Θέατρο Badminton

10:16 15/10/2011 - Πηγή: TVNea

Οκτώ φιλικοί εξωγήινοι από τον πλανήτη Voca «προσγειώνονται» στις 22 και 23 Οκτωβρίου στο Θέατρο Badminton και μας κάνουν να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε για τη μουσική.
Οι Voca People  είναι το νέο «διαγαλαξιακό» μουσικό θεατρικό φαινόμενο που συνδυάζει φωνές, ήχους και τραγούδι α καπέλα με τη σύγχρονη τέχνη του beat box, η οποία μιμείται τους ήχους μιας πλήρους ορχήστρας
χωρίς τη χρήση μουσικών οργάνων. Πρόκειται για μια αξέχαστη εμπειρία με πρωταγωνιστές τη μουσική ιδιοφυία και το χιούμορ.
Το διαστημόπλοιο των Voca People συντρίβεται στον άγνωστο πλανήτη Γη, αφού ο πολύτιμος φορτιστής του διαστημοπλοίου – μουσική ενέργεια – έχει αδειάσει εντελώς. Σιγά-σιγά, οι Voca People έρχονται σε επαφή με τους παράξενους κατοίκους, τις συνήθειες και τη μουσική του πλανήτη Γη και με τη βοήθεια του κοινού φορτίζουν μουσικά το μοναδικό τους διαστημόπλοιο.

Οι Voca People φέρνουν επί σκηνής καινούριες, «φρέσκιες» μουσικές ενορχηστρώσεις και αποδίδουν μοναδικά περισσότερα από 70 διάσημα χιτ, τραγούδια και μελωδίες όλων των εποχών.
Η παράσταση γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σε λιγότερο από ένα χρόνο είχε πάνω από 15 εκατομμύρια θεατές στο YouTube και sold out παραστάσεις σε περιοδείες στην Ευρώπη και την Αμερική.


Keywords
Τυχαία Θέματα