"Chef στον αέρα" για δεύτερη χρονιά

10:46 15/10/2011 - Πηγή: TVNea

Για δεύτερη χρονιά επιστρέφει η καθημερινή εκπομπή «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη στις οθόνες του ΣΚΑΪ, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 18.45. Η εκπομπή θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου. Η «Ελληνίδα Φρίντα Κάλο» της μαγειρικής τέχνης, όπως θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την Ελένη Ψυχούλη, που εκτός από chef είναι και μια γυναίκα που φροντίζει ιδιαίτερα την εμφάνισή της, ετοιμάζει γαστρονομικές προτάσεις
που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
    Θα φέρω από chef μέχρι και απλό κόσμο στην εκπομπή, δηλώνει στην «Espresso» η Ελένη Ψυχούλη. «Στόχος μας είναι να μην παρουσιάζουμε απλώς τη συνταγή, αλλά να κάνουμε μια κουβέντα και να απαντήσουμε στο ερώτημα “γιατί μπαίνει κάποιος στην κουζίνα”. Αλλωστε οι ωραιότερες συνταγές είναι στα σπίτια μας». Η λίστα των καλεσμένων της δημοφιλούς chef θα περιλαμβάνει και φέτος γνωστούς, αλλά και ανερχόμενους επαγγελματίες μάγειρες, δημιουργικούς και παραδοσιακούς ζαχαροπλάστες, ανθρώπους από τον ...χώρο της γαστρονομίας, διάσημους καλλιτέχνες, αλλά και απλούς καθημερινούς ανθρώπους που θα μοιράζονται μαζί μας τις πιο επιτυχημένες συνταγές τους.

«Οπου με καλούν και βρίσκω καλό φαγητό, μετά θα τον φωνάζω στην εκπομπή να μαγειρέψει. Εχω βρει και δύο παιδιά. Ο ένας είναι ένας 11χρονος που μαγειρεύει εξαιρετικά. Από την εκπομπή θα περάσουν όλες οι ηλικίες που έχουν ταλέντο στη μαγειρική, αλλά και οι chef που θα κάνουν τις δικές τους συνταγές» μας λέει η Ελένη Ψυχούλη και συνεχίζει:
«Φέτος όμως έχουμε προγραμματίσει να περάσουν από την κουζίνα και ηθοποιοί και τραγουδιστές, οι οποίοι θα δείξουν το ταλέντο τους στη μαγειρική. Γι' αυτό όσοι μαγειρεύετε καλά, να δηλώσετε υποψηφιότητα. Προσαρμόζουμε τις συνταγές και πάντα δίνουμε εναλλακτικά υλικά και γενικά προτείνουμε πιάτα που να γίνονται σε λίγο χρόνο και με λίγα χρήματα, αρκεί να φτιάξει κάποιος ένα πρωτότυπο πιάτο που θα μπορεί όμως να αποτελέσει το γεύμα όλης της οικογένειας».


Keywords
Τυχαία Θέματα