Η Λυμπέρη μας δουλεύει: «Προσπαθώ όσο γίνεται να μετριάσω αυτό το κουραστικό φαινόμενο»

21:01 30/5/2015 - Πηγή: TVNea

Από την αφάνεια... στην δημοσιότητα, για άλλη μια φορά η εκδότρια του περιοδικού "Hello". Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη, παραχώρησε συνέντευξη στο "Πρώτο Θέμα", χωρίς να καταλαβαίνω "με ποια ιδιότητα" και φυσικά ασχολήθηκε με το θέμα που πουλάει ακόμα στις συνεντεύξεις, εκτός από τα εξώφυλλα. Την Ελένη Μενεγάκη. Μετα την δικαστική διαμάχη των δύο γυναικών, μετά την υπόσχεση της κας Λυμπέρη να βγάλει
από τις σελίδες και τα εξώφυλλα του περιοδικού της την παρουσιάστρια (κάτι που δεν έκανε), τώρα βρήκε και πάλι τον τρόπο να μας κάνει να ξαναασχοληθούμε με το πρόσωπό της και την "κόντρα" της με την παρουσιάστρια, που τροφοδοτεί... όσο μπορεί!
"Έγραψα αυτά που όλοι ξέρετε και σκέφτεστε, αλλά κανένας δεν τολμάει να υπογράψει. Δεν ήμουν σκληρή, ήμουν πηγαία ειλικρινής και αμύνθηκα όπως όφειλα", είπε χαρακτηριστικά η εκδότρια, θέλοντας να μας πείσει ότι εκπροσωπούσε όλο τον κόσμο, όλους εμάς... χωρίς να της έχουμε δώσει αυτό το δικαίωμα. Την είδε "Ρομπέν των Δασών" η κα Λυμπέρη... και συνέχισε:
"Την Ελένη την φροντίζουμε από αρχαιοτάτων χρόνων αφού υπήρξε και με άλλο διευθυντικό καθεστώς ένα είδος μασκότ, τόσο που από τη θέση μου, αυτή της εκδότριας, δυσανασχετούσα συχνά για το πόσο ακατάπαυστα έμπαινε χωρίς λόγο και αφορμή εξώφυλλο. Έτσι δημιουργήθηκε ένα εκδοτικό καθεστώς 100% λάθος και κουραστικό για μένα, αλλά παρέσυρε όπως είδες όλο τον εβδομαδιαίο τύπο. Όταν ανέλαβα αποκλειστικές πρωτοβουλίες, προσπάθησα και προσπαθώ όσο γίνεται να μετριάσω αυτό το κουραστικό φαινόμενο", είπε η εκδότρια και μας άφησε άφωνους! Προσπάθησε να μετριάσει το φαινόμενο... που εκείνη δημιούργησε, και όταν το έκανε... είδε το περιοδικό της να "χάνεται" στα κάτω ράφια των περιπτέρων, αφού το εξώφυλλό του δεν είχε κανένα ενδιαφέρον. Και μετά επανέφερε την παρουσιάστρια στα εξώφυλλα! Και το κακό είναι ότι το ξέρει... αλλά δεν το παραδέχεται. Γιατί το "κουραστικό φαινόμενο", όπως αποκαλεί την Ελένη Μενεγάκη, είναι μία "κότα με χρυσά αυγά" που γευόμαστε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το lifestyle και εμείς και προπαντώς... εκείνη!
"Δεν αντιλαμβάνομαι τους ανθρώπους που προσπαθούν τη μισή τους ζωή να γίνουν διάσημοι για να τους φωτογραφίζουν όλοι και μετά με μαύρα γυαλιά να απειλούν ουρλιάζοντας για ιδιωτικότητα! Μα αφού ήξερες, μαντάμ, τι κακό θα σε βρει", είπε η κα Λυμπέρη και καταλάβαμε πολλά! Ότι δεν έχει καταλάβει για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό! Μάλλον δεν διάβασε καλά το εξώδικο, ή μάλλον άλλα διάβασε και άλλα κατάλαβε! Κρίμα...http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα