Ε. Βόζεμπεργκ: «Δεν έπρεπε να τεθεί κομματική πειθαρχία»

«Απόφαση συνείδησης» χαρακτήρισε το «όχι» στο νέο Μνημόνιο η διαγραφείσα από τη ΝΔ βουλευτής, Ελίζα Βόζενμπεργκ.

«Πίστευα και πιστεύω ότι δεν έπρεπε στη συγκεκριμένη ψηφοφορία να τεθεί κομματική πειθαρχία. Πιστεύω ότι το πρόγραμμα αυτό δεν βοηθάει» ανέφερε η κ. Βόζενμπεργκ, στο ρ/σ «ΒΗΜΑ

99,5», προσθέτοντας ότι η ίδια λειτούργησε, ως όφειλε για μείζονος σημασίας θέματα, εθνικού χαρακτήρα, αυθόρμητα και ελεύθερα, με οδηγό τη συνείδησή της.

«Υπήρξε απόλυτη δυσαρμονία ανάμεσα στο Κοινοβούλιο και την κοινωνία. Αυτό το παρατηρήσαμε απ' όλες τις πτέρυγες της Βουλής», επισήμανε η βουλευτής, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι παρά τη διαγραφή της, η ΝΔ είναι το σπίτι της και εξακολουθεί να πιστεύει στον Αντώνη Σαμαρά.

«Αντιλαμβάνομαι ότι ο Πρόεδρος με διέγραψε, διότι είχε επιβάλει κομματική πειθαρχία κι εγώ συνεχίζω να τον εκτιμώ και να τον στηρίζω. Ήμουν και είμαι Νέα Δημοκρατία δεν έχω δεύτερες σκέψεις, ξέρω ποιό είναι το καθήκον μου, ποια είναι η δουλειά μου, είμαι επαγγελματίας δικηγόρος, πάνω από εικοσιπέντε χρόνια, αντιλαμβάνεστε ότι μιλάτε μ' ένα άτομο που είναι απόλυτα συνειδητοποιημένο και για τις ενέργειές του και για τις συνέπειες τους», υπογράμμισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα