M.Βορίδης: "Γιατί ψήφισα το Μνημόνιο"

«Ήταν μια πράξη συνείδησης, αρχής και σταματά εκεί» δήλωσε ο διαγραφείς βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, απαντώντας στην ερώτηση για την ψήφιση του νέου Μνημονίου.

Χωρίς να αποσαφηνίσει τις μελλοντικές του κινήσεις, ο Μάκης Βορίδης, τόνισε ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με κανέναν.

Εκτίμησε, πάντως, ότι στο πολιτικό σκηνικό θα διαμορφωθούν διαφορετικές γραμμές

και πρόσθεσε ότι «θα κληθούν όλοι να πάρουν θέση- δεν υπάρχουν μεσοβέζικες θέσεις. Όλοι λένε ότι θέλουν να μείνουν σε μια τροχιά ευρωπαϊκή και επειδή το καταλαβαίνουν, πολιτικά πρόσωπα προσπαθούν να πουν και τα δύο- δηλαδή και να μείνουμε σε τροχιά ευρωπαϊκή, αλλά δεν μας αρέσει αυτό, που λένε οι εταίροι μας».

Σχολιάζοντας τις βολές του Γ. Καρατζαφέρη, όπως τις διατύπωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο Μάκης Βορίδης απάντησε λέγοντας ότι «την ημέρα της υπουργοποιήσεώς μου είχα τρία δικαστήρια και ήμουν στην Ευελπίδων. Όποιος θέλει να πει κάτι, το λέει. Όχι μισόλογα, όχι μισές κουβέντες, καθαρές κουβέντες. Σέβομαι και τιμώ τον κ. Καρατζαφέρη, έχω μια διαφωνία μαζί του πολύ σημαντική, που αφορούσε τη θέση μας στη συγκεκριμένη ψηφοφορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα