Δύο ώρες νωρίτερα η έναρξη του αγώνα Ρούμπιν Καζάν-Ολυμπιακού

Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Μόσχα, ανάγκασαν την ΟΥΕΦΑ να μεταθέσει την ώρα έναρξης του αγώνα από τις 15.00, στις 13.00.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στις ομάδες, τρεις ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα, θα μπουν στο «Λουζνίκι», ο διαιτητής και ο παρατηρητής προκειμένου να μετρήσουν την θερμοκρασία στις δύο εστίες και στο κέντρο του γηπέδου.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε
τόσο στις άσχημες καιρικές συνθήκες, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Δε θυμάμαι να έχω ξανανιώσει τόσο κρύο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν έχουμε παίξει ξανά σε τέτοιες καιρικές συνθήκες.Αυτή τη στιγμή το μυαλό μας δεν είναι στο κρύο, ούτε στον συνθετικό αγωνιστικό χώρο αλλά στη Ρούμπιν. Οι παίκτες που θα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου θα κρυώνουν περισσότερο από αυτούς που θα παίζουν.Ηρθαμε για να παίξουμε και αυτό θα κάνουμε. Δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε για τον καιρό. Είναι Φεβρουάριος και είμαστε στη Μόσχα, περιμέναμε ότι θα έκανε πολύ κρύο».είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για τη Ρούμπιν Καζάν είπε: «Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα. Η άμυνα της είναι συμπαγής και πολύ συγκεντρωμένη. Δε χάνει εύκολα κι έχει γρήγορους παίκτες. Είναι ομάδα με καλή επίθεση επίσης».

Στη διοργάνωση υποστήριξε: «Δεν επιτρέπονται λάθη γιατί βρίσκεσαι εκτός. Θέλουμε φυσικά να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που είχαμε στα εκτός έδρας ματς αλλά και στο Καραϊσκάκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα