Έλεγχος στο Επιμελητήριο Zακύνθου

Σε κλίμα έντασης διεξήχθη στο Επιμελητήριο Zακύνθου η συζήτηση για την αναπτυξιακή εταιρεία «ΑΝΕΤΕΖ». Ύστερα από έντονο διάλογο ανάμεσα στα μέλη του συμβουλίου, αποφασίστηκε να διενεργηθεί οικονομικός έλεγχος με συγκέντρωση όλων των απαιτούμενων στοιχείων από τη δεκάχρονη λειτουργία της επιχείρησης, καθώς εξετάζεται η απόδοση ΦΠΑ και ασφαλιστικών εισφορών όλων αυτών των ετών.

Η απόφαση ελήφθη με ομοφωνία του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς όλα τα μέλη του
έδειξαν να συγκλίνουν υπέρ του ξεκαθαρίσματος της υπόθεσης η οποία «σέρνεται» για πολλά χρόνια και αφήνει ερωτηματικά για όσους άσκησαν εξουσία σε αυτή την εταιρεία.

Ο πρόεδρος της «ΑΝΕΤΕΖ» Κώστας Καποδίστριας ο οποίος είναι και μέλος του παρόντος ΔΣ, πήρε τον λόγο και είπε ότι αυτός πρώτος θέλει να λυθεί το θέμα με την εταιρεία, σημείωσε δε, ότι δεν υπάρχουν ελλείμματα και ότι δεν βρισκόμαστε στο Σικάγο του Αλ-Καπόνε και γι' αυτό δεν πρέπει να μεγαλοποιούνται τα πράγματα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Γαργαλέας ανέφερε ότι η «ΑΝΕΤΕΖ» ξεκίνησε με κεφάλαια του Επιμελητηρίου, αλλά είναι ένα ξεχωριστό νομικό πρόσωπο και γι' αυτό δεν μπορεί να μπερδεύεται το Επιμελητήριο. Αναφορικά με τον έλεγχο της ΔΟΥ σημείωσε πως αυτός μπορεί να γίνει μόνο για το φορολογητέο εισόδημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα