Βροχερός ο καιρός σήμερα

Έντονες βροχοπτώσεις, σε όλη τη χώρα σήμερα και αύριο, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στην Αττική. Μέγιστη θερμοκρασία 18 βαθμοί Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη: καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις θαλάσσιες- παραθαλάσσιες περιοχές της Μακεδονίας πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα είναι κατά

τόπους ισχυρά. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα θαλάσσια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 9 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 12 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που κατά τόπους θα είναι ισχυρά, θα παρουσιάσουν σχετική ύφεση από το απόγευμα στα ηπειρωτικά και από το βράδυ στα νησιά του Ιονίου. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: καιρός: νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα νότια καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5, στα βόρεια τοπικά ανατολικοί 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη έως 22 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: καιρός: νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά (κυρίως από τη Χίο και νοτιότερα). Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί 5 με 6 και στα νότια νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές προγνώσεις

Αττική: καιρός: νεφώσεις με βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ που το βράδυ θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: από 15 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: καιρός: νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 15 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 21-11-2012

καιρός: στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες, που τη νύχτα θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στις θαλάσσιες-παράκτιες περιοχές και το απόγευμα βελτίωση. Άνεμοι: στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Στα νότια αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλο
Keywords
Τυχαία Θέματα