«Kόλαση» φωτιάς στο «Κρήτη ΙΙ»- Αγνοείται ένα άτομο- Κάηκαν 40 νταλίκες στο γκαράζ του πλοίου [3 βίντεο]

Επιχείρηση εντοπισμού ενός ανδρός μέλους του πληρώματος  του οχηματαγωγού Κρήτη ΙΙ είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, το οποίος ενώ ήταν εκτός πλοίου για άγνωστους λόγους επέστρεψε στην καμπίνα του. Άνδρες της πυροσβεστικής με αντιασφυξογόνες μάσκες τον αναζητούν στο πλοίο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα από τα γκαράζ του πλοίου ενώ ήταν λίγο έξω απ” το λιμάνι της Αχαϊκής πρωτεύουσας, προερχόμενο από τη Βενετία. Αμέσως τα μέλη του πληρώματος ενημέρωσαν τους επιβάτες και το πλοίο μπήκε στο λιμάνι όπου ανέμεναν ισχυρές δυνάμεις της

Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα.

Ευτυχώς πήγαν όλα καλά, οι 113 επιβάτες και τα 87 μέλη του πληρώματος αποβιβάστηκαν σώοι και αβλαβείς.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, 40 περίπου νταλίκες στο ισόγειο γκαράζ του σκάφους έχουν μετατραπεί σε μια μάζα καθώς οι δυνάμεις πυρόσβεσης δεν μπορούν να πλησιάσουν.

Τα μόνα μέσα πυρόσβεσης είναι τα συστήματα που διαθέτει το σκάφος καθώς η προσέγγιση στα οχήματα είναι αδύνατη ενώ νερό ρίχνει και το πλοιάριο πυρόσβεσης που σταθμεύει στο λιμάνι της Πάτρας.

Επί τόπου παραμένουν επτά οχήματα της πυροσβεστικής με 20 άντρες. Στο σκάφος έχουν επίσης επιβιβαστεί επιθεωρητές, προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια της πυρκαγιάς…

Πηγή- Βίντεο: patrastimes.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα