Βιβλίο ετοιμάζει η πρώην κυρία Σαρκοζί

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και πρώην κ. Σεσίλια Σαρκοζί ετοιμάζεται να εκδώσει ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο στα μέσα Οκτωβρίου από τις εκδόσεις Flammarion.

Το βιβλίο περιβάλλεται από άκρα μυστικότητα, ενώ έχει διαρρεύσει πως η προδημοσίευση θα γίνει από το περιοδικό Le Point.

Η 56χρονη Σεσίλια Ατιάς, περίμενε την αποχώρηση του Νικολά Σαρκοζί

από το προεδρικό μέγαρο για να εκφραστεί και κυρίως να εξηγήσει σε αυτό το βιβλίο ορισμένα αδιαφανή ζητήματα που απασχόλησαν την πενταετή θητεία του Σαρκοζί στην προεδρία της Γαλλίας, όπως για παράδειγμα το θέμα της απελευθέρωσης των νοσοκόμων από τη Βουλγαρία, οι οποίες κρατούνταν στη Λιβύη από το καθεστώς Καντάφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού περιοδικού Livres Hebdo, μια μυστηριώδης έκδοση έχει προγραμματιστεί για τις 9 Οκτωβρίου από τις εκδόσεις Flammarion, με προσωρινό τίτλο «Ανανμνήσεις» ή «Διάθεση για Αλήθειες», χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται ο συγγραφέας του βιβίου.

Η Σεσιλία, η οποία χώρισε τον Νικολά Σαρκοζί όταν ακόμη ήταν Πρόεδρος της Γαλλίας ζει τώρα στη Νέα Υόρκη με τον νέο σύζυγό της, επιχειρηματία Ρισάρ Ατιάς.

Πηγή: Le Point

Keywords
Τυχαία Θέματα