Στο τραπέζι ΕΝΦΙΑ και αντιρατσιστικό

Συνάντηση Σαμαρά- Βενιζέλου την Τρίτη το πρωί, ενόψει της προετοιμασίας για τις επαφές με την τρόικα στο Παρίσι, τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ και του αντιρατσιστικού νόμου. Συσκέψεις με στελέχη του κόμματος του, εν όψει της συνάντησης είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Eν τω μεταξύ, λόγω προσωπικού κωλύματος του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ν. Δένδια και κατόπιν παράκλησής του, όπως αναφέρεται σε του υπουργείου, η προγραμματισμένη για την Τρίτη συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αναβάλλεται.

Οι μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο, απασχόλησαν και τη συνάντηση που είχαν σήμερα Γκίκας Χαρδούβελης και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αύριο, ο Υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί στις τέσσερις το απόγευμα με το νέο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει ταχθεί δημοσίως υπέρ της χορήγησης προσθετής στήριξης της ΕΕ προς την Ελλάδα.

Την Τετάρτη ο κύριος Χαρδούβελης θα δει τον πρώην Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος μάλιστα θα μετέχει το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. Την Πέμπτη ο κύριος Χαρδούβελης θα συναντηθεί με το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ Μπενουά Κερέ που φτάνει στην Αθήνα για να συναντήσει τον πρωθυπουργό και άλλους αξιωματούχους.

Keywords
Τυχαία Θέματα