Γαϊτανάκι εντυπώσεων για τον τύμβο!

Καλημέρα σας… Ο δήμαρχος έχει πρόβλημα! Με τον αντιδήμαρχο Καπόν, φυσικά, και τα δικαστικά προβλήματα με την πρώην τράπεζα του Λαυρέντη για ένα μετοχοδάνειο 12-13 εκατ. ευρώ!

Χαρές για δημοσιογράφους της πόλης, που πλήρωσαν τα πρόστιμα της Τροχαίας προεκλογικά, έπειτα από εντολή... Καπόν!

Γαϊτανάκι εντυπώσεων για τον τύμβο


Αποδεικνύεται σοβαρός και μεθοδικός. Ο λόγος για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σάββα Αναστασιάδη. Με πλούσια και συνεπή διαδρομή από τη ΝΟΔΕ

Τελωνειακών έως τα κοινοβουλευτικά έδρανα, είναι από τους λίγους κυβερνητικούς που έχουν καταφέρει με τις καίριες παρεμβάσεις τους να διορθώνουν κακώς κείμενες καταστάσεις. Παλαιότερα ήταν η υπόθεση με το Ταμιευτήριο, τώρα είναι η καίρια παρέμβασή του όσον αφορά το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, με την οποία, όπως όλα δείχνουν, θα αποκατασταθεί η αδικία με τη γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολής από τους Τούρκους.


Ερωτηματικά


Μαθαίνω ότι η κυρία που προτιμά, κατά δημόσια δήλωσή της, «την ευημερία των αριθμών από εκείνη των ανθρώπων» συνομιλεί με τον υπόδικο Γιώργο Φερέτη, κανονίζοντας το επιτελείο που θα αναλάβει τη στελέχωση της ΝΕΡΙΤ στη Β. Ελλάδα. Και μόνο το γεγονός ότι ένας υπόδικος συνομιλεί με την κυβερνητική εκπρόσωπο γεννά πολλά ερωτήματα. Ακούγεται, μάλιστα, πως ο συνταξιούχος Γ. Φερέτης κατέβηκε στην Αθήνα με έτοιμες προτάσεις και ονόματα (τις κατέθεσε στην κυρία Βούλτεψη), που επιβεβαιώνουν την ΠΑΣΟΚική κυριαρχία στη Θεσσαλονίκη. Ασφαλώς αυτό δεν προκαλεί κατάπληξη σε κανέναν, καθώς η συμπρωτεύουσα έχει παραχωρηθεί εξ ολοκλήρου στον Βαγγέλη Βενιζέλο, στο πλαίσιο της συγκυβέρνησης.

Τραγωδία

Θλίψη για το γεγονός που συγκλόνισε την ακριτική πόλη! Σε ηλικία 35 χρόνων, «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου ένα από τα καλύτερα παιδιά της Ξάνθης, ο γνωστός διαιτητής, υπεύθυνος τομεάρχης της Ν.Δ. και πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης, Σπύρος Καραολάνης. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στήλης στην οικογένειά του.


Διακοπές… στην Περιφέρεια

Δεν θα ήταν υπερβολή εκ μέρους μας αν λέγαμε πως η Βούλα Πατουλίδου έκανε διακοπές στην Περιφέρεια τον Αύγουστο. Η Ολυμπιονίκης, που κάποτε σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία και μετά την επιτυχία της στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές θα είναι η νέα αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, όπως μαθαίνω πέρασε τις περισσότερες ημέρες του μήνα στο κτίριο της Περιφέρειας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα θέματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει από την επόμενη εβδομάδα, οπότε και αναλαμβάνει τα καθήκοντά της.

Εξαλλος με το ΤΑΙΠΕΔ



Δεν θα το πιστεύετε μάλλον, όμως είναι αλήθεια. Οι εγκέφαλοι του ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισαν μαζί με το κάμπινγκ της Επανομής να πουλήσουν και τον υγροβιότοπο της περιοχής, ο οποίος είναι ενταγμένος στο δίκτυο «Νatura». Μάλιστα, αυτή την περίοδο η Περιφέρεια εκτελεί έργα με ευρωπαϊκά χρήματα για την ανάπλαση και προστασία του υγροβιότοπου, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Αυτά είδε ο Τζιτζικώστας και άστραψε εναντίον του ΤΑΙΠΕΔ. Μήπως έχει άδικο;

Μπουγελώματα

Τι χαίρονται όλα αυτά τα εγχώρια «γατάκια» για τη μόδα με το μπουγέλωμα με παγάκια; Ο πρώτος που το επιχείρησε, καρντάσια, ήταν ο Πανίκας Ψωμιάδης, χρόνια πριν, όταν τον μπουγέλωναν στην αναβίωση του εθίμου «το βρέξιμο του γαμπρού», στη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης.

Προσεγγίσεις

Πόσοι πρώην κρατικοδίαιτοι αργόμισθοι δημοσιογράφοι έχουν προσεγγίσει τον διαφαινόμενο πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρο Κυρίζογλου, προκειμένου να διασφαλίσουν την επόμενη αργομισθία τους; Ελα, όμως, που ο δήμαρχος είναι παλιά καραβάνα και ξέρει να φυλάγεται από κακοτοπιές.

Περί Αμφίπολης

Η στήλη έμαθε για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη στις αρχές του 2013, από τις συνεχείς επισκέψεις του περιφερειάρχη Τζιτζικώστα στην περιοχή. Κατόπιν εορτής, πολλοί οι «προφήτες».

Γκρίνια

Παράπονα έχουν αρχίσει να φουντώνουν από την πλευρά των βουλευτών της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη σχετικά με τη δραστηριότητα και τον τρόπο που επιδιώκουν να προβάλλονται ορισμένοι διορισμένοι κρατικοί παράγοντες ενόψει των επόμενων εκλογών.

Κουίζ...

Το πρόβλημα εστιάζεται σε δύο. Ο μεν ένας βολεύει συνεχώς σε θέσεις στελέχη που επιθυμεί να του βγάλουν την προεκλογική του εκστρατεία - και καλά κάνει γιατί είναι δύσκολη η Β΄ Θεσσαλονίκης. Ο μεν δεύτερος είναι παρών σε κάθε έργο που γίνεται στη Θεσσαλονίκη, παρόλο που σε μερικά δεν έχει και μεγάλη εμπλοκή. Κάποιοι τα είπαν, αλλά δεν βλέπω να μπορούν να κάνουν και κάτι, επειδή και οι δύο είναι πολύ κοντά στον πρωθυπουργό! Δεν πιστεύω να μην καταλάβατε;

Keywords
Τυχαία Θέματα