Συλλήψεις μαφιόζων έξω από το Μιλάνο

Οκτώ πρόσωπα τα οποία φέρονται να ανήκουν σεοργανώσεις της ιταλικής μαφίας συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στην περιοχήτου Μιλάνου.

Σύμφωνα με τις μέχριτώρα πληροφορίες, οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι παρείχαν υποστήριξησε μαφιόζους καταζητούμενους, ενώ συνέβαλαν ουσιαστικά για να μπορέσει να παρεισφρήσει το οργανωμένο έγκλημα σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιταλικού Βορρά, με την δημιουργία συνεταιρισμών.

Ταιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι στους οκτώ συλληφθέντες συμπεριλαμβάνονται η κόρη και ο γαμπρός του Βιτόριο Μάγκανο, του Σικελούπου είχε εργασθεί ως σταβλίτης στην βίλα του

Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στην δεκαετία του εβδομήντα, έξω από το Μιλάνο, και ο οποίος καταδικάσθηκε, στην συνέχεια, για ανθρωποκτονία και συνεργασία με την μαφία.

Οιεισαγγελείς θεωρούν, ουσιαστικά, ότι μεγάλο μέρος των κερδών από επενδύσεις σε προσοδοφόρες εμπορικές δραστηριότητες, χρησίμευαν για να μπορούν να ζουν άνετα, και στην παρανομία, δεκάδες φυγόδικοι της Κόζα Νόστρα.

Στους συλληφθέντες απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διαφθορά, μαφιόζικη δράση, απόσπαση χρημάτωνμε εκβιασμό, έκδοση πλαστών αποδείξεων.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα