Συγχαρητήρια Παπούλια σε Διομήδη

Τον πρωταθλητή Ευρώπης στο χάντμπολ Διομήδη Αργους συνεχάρη ο Κάρολος Παπούλιας σε συνάντηση που είχε το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο με τους παίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες της ομάδας.

Ο πρώτος πολίτης της χώρας συνεχάρη παίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοικητικούς παράγοντες για την ιστορική επιτυχία τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έξω λένε ότι η Ελλάδα έχει σκύψει, αλλά με το δικό σας παράδειγμα έχετε αποδείξει το αντίθετο. Η νίκη σας είναι πολύ μεγάλη. Ήσασταν όλοι μια παρέα,

όπως μια παρέα ήμασταν τότε που αγωνιζόμουν ως αθλητής με τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο».

Ο Κάρολος Παπούλιας στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι μία επαρχιακή ομάδα κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα μία τόσο σημαντική επιτυχία, ενώ χαρακτήρισε «αυριανούς Ολυμπιονίκες» τους παίκτες του Διομήδη.

Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός των πρωταγωνιστών, ήταν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Χαράλαμπος Πιλαφάς, ο πρώην πρόεδρος και εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ, Στέλιος Αγγελούδης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και γενικός γραμματέας της ΟΧΕ, Τάσος Χειβιδόπουλος, και ο δήμαρχος Αργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος.

Ο τελευταίος πρόσφερε στον κ. Παπούλια ένα κάδρο με την φανέλα του Διομήδη, μία μπάλα με τις υπογραφές των παικτών καθώς και το σήμα του Διομήδη. «Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή η υποδοχή που είχαμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μια μικρή ομάδα, επαρχιακή.
Αυτή η τιμή μας γεμίζει ευθύνες για το μέλλον», σχολίασε ο τεχνικός των «λύκων», Δημήτρης Δημητρούλιας.

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, ανέφερε: «Είναι τιμή για το Διομήδη και για όλο το ελληνικό χάντμπολ, η ημέρα αυτή, που μας δέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πιστεύω ότι πρέπει να πάρει το άθλημα τη θέση που του αρμόζει, εύχομαι να υπάρχει συνέχεια, όχι μόνο από την πλευρά του Διομήδη, αλλά και απ΄ όλες τις ελληνικές ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα